Helder-id is always looking for new talent. If there are Job openings, they will be posted below. Descriptions are in Dutch, but if you’re interested feel free to contact us for an explanation.

You can also send in an open application by sending your motivational letter and portfolio to info@helder-id.com.

Vacature stagiar(e)

Helder Innovation + Development zoekt stagiair industrieel ontwerpen (M/V)

Word jij de nieuwe stagiair(e) van Helder-id?

 

Wie zijn wij?

Helder-id is een multidisciplinair ontwerpbureau dat vrij recent is opgericht door drie ervaren industrieel ontwerpers die hun sporen elders hebben verdiend. In korte tijd hebben we een voortvarend bureau opgezet dat gevarieerde en heel interessante projecten uitvoert voor uiteenlopende opdrachtgevers uit binnen- en buitenland, zowel multinationals als start-ups. We vormen een no-nonsense team met een duidelijke ontwerpvisie: of het nu gaat om kleine series of om massaproductie, het eindproduct moet altijd de perfecte balans vormen van optimale functionaliteit, aantrekkelijke vormgeving en efficiënte maakbaarheid.

We werken aan zowel consumentenproducten als producten voor professionele gebruikers, in uiteenlopende toepassingsgebieden, waaronder healthcare, mobility, sports en hospitality.

 

Wij zoeken een gemotiveerde, energieke en getalenteerde stagiair(e) industrieel ontwerpen met een wo (TU – IO) of hbo (IPO) achtergrond.

 

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) word je volwaardig lid van ons team en word je betrokken bij het gehele ontwerpproces. Dat betekent dat je volop de mogelijkheid krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen zowel op het gebied van ideeschetsen, conceptontwikkeling, design en visualisatie, als op het gebied van detaillering en engineering. Modellen maken en testen van prototypes horen daar soms ook bij. We gaan ervan uit dat je voldoende handigheid hebt met de gangbare ontwerp-tools, zoals SolidWorks, de Adobe Creative Cloud of vergelijkbare pakketten. Ervaring en affiniteit met grafisch ontwerpen is altijd een pré.

 

Praktisch

De stageperiode is 3 tot 6 maanden, start- en einddatum in overleg. We bieden een marktconforme stagevergoeding en de lunch wordt verzorgd. Helder-id is gevestigd op de Creative Campus in Almere, op 5 minuten fietsen van Station Almere Buiten, dat per trein rechtstreeks bereikbaar is vanuit o.m. Amsterdam, Utrecht en Zwolle.

 

Heb je interesse? Stuur dan een email met CV, portfolio en eventueel een persoonlijke motivatie naar info@helder-id.com (max. 5Mb).